Modele de dovleac pentru halloween

1. se alege un dovleac Cat mai sanatos si cu o forma Cat mai bine proporata. 2. se taie capacul cum doriti: rotund, hégazonal, etc. Gaura trebuie sa fie destul de Larga pentru a permite sa introduceti mana in intériul dovleacului. Scoateti cu mana Cat mai multe seminte iar apoi cu o lingura razuiti si scoateti pulpe dovleacului. Dovleacul trebuie sa Ramana curat inauntru. 3. puneti PE dovleac sablonul modelului pe care l-ATI ales.

Puteti LIPI cu Banda adeziva sablonul PE dovleac. Dupa ce ATI pus sablonul cu un cutit micut, un AC gros sau un Cui puteti face Gauri in dovleac urmarind liniile modelului. 4. introduceti un cutit MIC sau MIC ferastrau in liniile gaurite si CONT sa taiati formeLe, una dupa Alta. Taiati cu Mare grija urmarind cu Atentie gaurile facute antérieur. 5. Dupa ce ATI finalizat cioplirea puneti o mica Lanterna sau o lumanare in dovleac si priviti cum lumineaza in noaptea de Halloween! FA-i o surpriza micutului Tau si DECORATI Impreuna dovleacul pentru Seara de Halloween! Pregateste-te cu tot ce ai nevoie pentru un atelier de decorat dovleacul de Halloween, invita-l PE cel MIC in bucatarie si distrati-va Impreuna! Afla in continuare cum poti sa sculptezi un dovleac, urmand cativa pasi simpli si usori. Transforma-TI dovleacul intr-un felinar Scarry, potrivit pentru o Seara Magica de Halloween! Tags: dovleac de Halloween modele de sculptat dovleac modele de sculptat dovleac de Halloween modele de sculptat dovlecii de Halloween MODELE dovleac un articol foarte educativ. Sa inceapa distractia de Halloween! Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare DIN Lumea occidentală, EA răspândindu-se în Secolul al XIX-Lea prin intermediul imigranților irlandezi DIN Statele Unite ale Americii. Este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie, deși în unele tári Data sărbătorii variază.

Spre exemplu, în Suedia este sărbătorită în prima Sâmbătă DIN noiembrie. Numele Provine DIN limba engleză, de la expresia tous les Hallows`Even, numele sărbătorii creștine a tuturor sfinților, sărbătoare cu care Halloween-UL a devenit asociat în Țările unde prédominance ă creștinismul occidental — catolique și protestant, deoarece în aceste culte creștine ziua tuturor sfinților este sărbătorită PE 1 noiembrie. Vedetă în fiecare toamnă, dovleacul, ascunde o mulţime de nutrienţi şi beneficii pentru Organization. În tradiţia mai multor popoare occidentale, dovleacul sculptat (reprezentând « Lanterna lui Jack ») a devenit simbolul sărbătorii de Halloween. Americanii însă l-au făcut célébru în acest ROL. Citește și – 13 filme horreur Noi pe care trebuie să le Vezi în noaptea de Halloween 2017 incepi sa decupezi modelul folosind un cutit cu zimti PE Linia perfortelor pe care le-ai facut la Pasul 3. Pentru o Buna ventilatie decupeaza si in spatele dovleacului o Gaura. Chiar Dacă nu sărbătoreşti Halloween-UL American, ar fi păcat să nu profiţi de vedeta acestei sărbători.

Şi Cine ne poate învăţa cum să sculptăm mai bine un dovleac decat un artiste en plastique.