Modele de reviste ale scolii

Revistele sunt clasificate după judeţele în Care se află instituţiile de învăţământ respectif. Pentru a găsi o revistă, alegeţi judeţul Care vă interesează cu ajutorul hărţii sau al listei de linkuri de mai jos. Puteţi propune de asemenea o revistă Nouă. Considerăm că educația este Cheia schimbării și dorim ca informațiile oferite de Noi să atingă un public Cât mai larg, Motiv pentru care Revista este distribuită gratuit publicului nostru tínta și este tipărită Într-un tiraj de 5,000 de exemplare. Perfortele de distribuție sunt: Farmaciile Centrofarm, magazinele Plafar, Clinicile și Spitalul Sanador, Grădiniţele şi Școala Olga Gudynn, Librăriile Cărturești și Kiddo Play Academy. Prin sponsorizări și parteneriate cu Fundația Olga Gudynn pentru tipărirea revistei și pentru susținerea obiectivelor propuse, respectiv organizarea de proiecte educaționale, antreprenoriale, caritabile și ecologice pentru copii. O revistă a elevilor pasionați de istorie, Care vă propune o abordare diferită față de tematica orelor de curs. De la incursiunile în Trecutul cartierelor DIN București, pana la subiecte INEDITE,… The Bridge School magazine își propune să fie o Punte între generații, între oameni Care împărtășesc aceleași Valori. .

Revista caleidoscop un Tinerilor inimosi, talentati si frumosi DIN Colegiul tehnic « Petru Maior » The Bridge School magazine este Revista ideală pentru orice Familie, oferind Atât Articole pentru și despre copii, Informații științifice, recomandări oferite de experți în educație, pentru părinți, Cât și articole scrise de elevi, subiecte de interes, jocuri și concursuri pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 15 Ani. Revista cuprinde realizari ALE copiilor si cadrelor didactice DIN Scoala, articole, jocuri, informatii stiintifice am ales acest nume pentru că Podul simbolizează legătura strânsă dintre membrii comunității OGIS: copii, profesori și părinți, precum și membrii Altor comunități culturale, educaționale, ecologice și caritabile. «Teen Spirit» este o revistă caleidoscop Care conține materiale în limbile Română, franceză și engleză. Deși tânără, Teen Spirit s-a remarcat la concursul revistelor școlare DIN Municipiul… International Premium School of Bucharest, sectorul 4 Creații literare ALE elevilor și cadrelor didactique PE diverse teme (în versuri și proză). Revista Nr. 1 se deschide cu prezentarea denumirii școlii « Regele Mihai I ». Se face un scurt istoric…

Educația are nevoie de conținuturi și ancore Care se Trag DIN experiențele înaintașilor Revista Scolii Gimnaziale speciale pentru Surzi, Nr. 1 Inițial a fost un proiect mic – o revistă printată de elevii Școlii Olga Gudynn, doar pentru EI și părinții Lor. În numai Doi Ani, Jelly magazine a crescut considerabil, devenind un proiect Mare, datorită prietenilor elevilor noștri care ne-au spus Cât de mult și-AR Dori să primească și EI un Exemplar.